ELIM Pedicure

70 min 85 €

Elim on ylellinen ja rentouttava SPA-jalkahoito, jossa käytetään huippumoderneja tuotteita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Hoito sisältää yhdeksän eri hoitovaihetta, jotka varmistavat pitkäkestoisen lopputuloksen.

Hoidamme ainoastaan terveitä jalkoja. Suosittelemme kääntymään lääkinnällisen jalkahoitajan puoleen, mikäli sinulla on vaikeampia jalkaongelmia (syylät, känsät, sieni-infektiot yms.).

Add on kynsien lakkaus. Saat lakkapullon mukaasi hoidon jälkeen. 5 €

Alkalinen kuorinta jalkojen kovettumille. Ihon pH-arvo muuttuu ja liuos murtaa kuolleiden ihosolujen proteiinisidokset. Liuos vaikuttaa 10 min ajan. Vaikutusajan jälkeen poistamme kovettumat raspilla ja hohkakivellä. Raspi poistaa suurimman osan kovettumista, kun taas hohkakivi hioo hellästi jalkojen ihoa.

Kuorinnan jälkeen sivelemme iholle neutralisoivan liuoksen, joka normalisoi ihon pH-arvon. Tämä on tärkeä osa jalkahoitoa js auttaa säilyttämään ihon pehmeyden myös hoidon jälkeen. Neutralisoija sisältää sitruunahappoa ja aloe veraa.

Jalkojen happokuorinta, joka sisältää maitohappoa, glykolihappoa ja jojobaa. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja kosteuttaa hellästi jalkoja. Lopputuloksena on pehmeät ja sileät jalat.

Syväpuhdistava savinaamio, joka puhdistaa, suojaa ja kosteuttaa. Sisältää vulkaanista tuhkaa, hunajaa, macaa, arnikkia ja inkivääriä.

Antiseptinen kylpysuola, joka suojaa jalkoja bakteereilta ja sieniltä. Tärkeimmät ainesosat ovat teepuu, rosmariini ja kurjenpolvi.

Kosteuttava jalkavoide, joka auttaa jalkojen ihoa sitomaan kosteutta. Hoitaa tehokkaasti kuivia ja halkeilevia kantapäitä.

Antibakteerinen kynsinauhaöljy, joka sisältää kymmenen eri öljyn sekoituksen.

Päätämme jalkahoidon ripauksella kultaa. Tämä miellyttävä kuivaöljy tuoksuu taivaalliselta!

Hoito sisältää antiseptisen ja pehmentävän jalkakylvyn, kovettumien poiston alkalisella kuorinnalla, kuorinnan neutralisoinnin, AHA-happokuorinnan, kynsien leikkauksen sekä kynsinauhojen siistimisen, jalkanaamion sekä rentouttavan hieronnan. Hoidon päätteeksi iholle suihkutetaan kultahippuja sisältävää kuivaöljyä.

Kaikki hoidossa käytetyt tuotteet kuuluvat Newt Skincaren valikoimaan.