Ansiktsbehandlingar

Vår filosofi är att erbjuda dig det bästa av två världar, avancerade skönhetsbehandlingar med högkvalitativa  produkter som ger synliga resultat och samtidigt få en spa- upplevelse som ger dig lugn och ro för ditt inre. Alla sinnen berörs. Värmen från bädden, det luftiga täcket som omfamnar dig, lugnande och friska dofter, varma ansiktshanddukar och avkopplande massage- detta är några av de detaljer som hör till din ansiktsbehandling.

Environ

Environ är ett globalt erkänt och älskat professionellt hudvårdsmärke byggt på vetenskap, skönhet och omsorg.

Environ har en imponerande historia av forskning som sträcker sig över årtionden och grundades av ingen mindre än världens ledande plastikkirurger, Dr. Des Fernandes. Han skapade detta varumärke efter att han förlorat två mycket unga patienter i hudcancer och ville hitta ett sett att förebygga detta. Environ har dessutom blivit utsett till ”Top Medical Skincare” sex år i rad. Kärnan i Environ’s produkter är A-vitaminen. Våra hudområden som har utsatts för dagsljus lider ofta av brist på A-vitamin, vilket kan orsaka åldrande, solskador, pigmenteringar och till och med hudcancer. Därför är det nödvändigt att dagligen tillföra huden detta viktiga näringsämne. Environ har skapat ett unik Step-Up-system, som är utformat för att gradvis öka nivån av vitamin A, för att minimera risken för irritation.

Behandlingsindikationer

Behandlingar

Dermapen

Dermapen är en avancerad microneedlingbehandling som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt genom att med sterila nålar göra en kontrollerad mikroskada i huden. Behandlingen förnyar och fräschar upp huden på djupet, för en helt ny lyster och glow.

Dermapen

DMK Enzymbehandling

DMKs professionella behandlingar, produkter och tekniker bygger på ingående kunskap om hur huden fungerar. Enligt DMK är ursprunget till flertalet hudåkommor ett resultat av disharmoni i huden. Genom biokemins principer har DMK skapat en uppsättning behandlingar och produkter som stegvis återställer huden till sitt naturligt friska tillstånd.

DMK är specialiserat på resultatinriktade och paramedicinska hudvårdsbehandlingar, som anpassas efter varje individs unika förutsättningar. Genom biokemins principer har DMK skapat en uppsättning professionella behandlingar och produkter, framtagna för att stimulera huden att fungera som ungdomlig, frisk hy. Finns obalanser eller hudproblem inriktas behandlingarna på att återställa huden till sitt naturligt friska tillstånd.

DMK:s behandlingsteknik, Skin Revision, har fyra steg:

1. Remove, 2. Rebuild, 3. Protect, 4. Maintain – alla lika viktiga för ett varaktigt resultat. Genom att först göra en professionell behandling, som korrigerar hudproblem och obalanser, och sedan själv använda egenvårdsprodukter som vårdar och förstärker resultaten får du bästa resultat.

DMK:s produkter är baserade på botanisk vetenskap och ingredienser som matchar hudens egen kemi. Cellerna får en biokemi som de känner igen. På så sätt svarar huden på bästa sätt på behandling. Råvarorna hämtas i huvudsak från frukter, växter, rötter, bark, tång och alger. Ingredienserna är av farmaceutisk kvalitet, certifierat enligt FDA’s förordning. Det innebär att de är framtagna enligt samma regelverk som farmaceutiska produkter. De är mer koncentrerade, har högre renhetsgrad och biologisk aktivitet än kosmetisk standard.

Vad kan behandlas med DMK

Behandlingar

Future

FUTURE - THE 5 ELEMENTS

även känt som Future Cosmetics.

Future 5 Elements är ett autentiskt och unikt, familjeägt skönhetsföretag. Varumärket grundades 1993 av Anita Bar Lev, då känt som Future Cosmetics. Hon ville skapa produkter för att återställa hudens ungdom, lyster och hälsa genom omfattande kunskaper inom hudens biologi och dess behov med helhetstänk och traditioner från hela världen.

Future (som det ofta förkortas) förbinder dig med naturen samtidigt som det levererar häpnadsväckande resultat. Den unika expertkvaliteten på Futures produkter har fått en lojal kundkrets genom ”word of mouth” från dem som söker högsta kvalitet på hudvård. Produkt-kollektionen är minimalistisk och smart som låter oss behandla alla oavsett hudproblem, ålder eller kön. Precis som Anita står Future för inspiration, välbefinnande, hopp och uppmuntrar människor världen över att följa sina drömmar och leda sina samhällen med respekt och värdighet.

De 5 elementen

De 5 elementen (rengöring, stimulering, fukt, näring & skydd) står för att återställa vår naturliga huds ungdomlighet. Allt detta görs genom traditionella, växtbaserade och naturliga metoder. Elementens uppgift är att balansera och behandla varje hudtyp och tillstånd till dess mest hälsosamma och vackra utseende. Produkterna ger din hud energi och förutsättningar att återfå sin naturliga skönhet. Varje enskild produkt innehåller det kompletta systemet av 5 element, så även om du bara använder en produkt kan du fortfarande få en hel behandling. Vissa element är mer dominanta än andra och det är den symbol du hittar på förpackningen.

INGREDIENSER

Future 5 Elements använder mer än hundra ingredienser för att skapa sina produkter, och var och en av dem är dedikerade till att främja ett eller flera av dessa fem element. De flesta har använts i flera år inom traditionell medicin och har använts i generationer. I denna långa lista av välgörande, avgiftande, renande och återfuktande ingredienser framstår några som representerar varje element:

Nyckelingredienser: saponaria officinalis (tvålört), grön fransk lera, stor kardborre, öl-jäst och mimosa bark.
För skonsam rengöring av huden från smuts, döda celler, skadliga bakterier, talg, solskydd och smink.

Nyckelingredienser: centella asiatica, kanel, arnica montana (slåttergubbe), kryddnejlika och kaffe.
Förbättrar blodcirkulationen, skjutsar igång lymfan och stärker proteinfibrerna för att tona huden.

Nyckelingredienser: silkeaminosyror, alger, mjölkprotein och honung.
Drar till sig fukt och leverera den till huden samt att behålla hudens fukt genom att skydda den från fuktförlust.

Nyckelingredienser: jojobaolja, vitamin F, nyponolja och nattljusolja.
Stödjer hudens långsiktiga hälsa med essentiella vitaminer, fettsyror, mineraler och antioxidanter.

Nyckelingredienser: squalene/squalane, vitamin C, grönt te, rött vinblad och hibiskus.
Stärker hudens lipid hinna genom att avgifta och förhindra skada från yttre faktorer (väder, vind, föroreningar).

Futures produkter är fria från parfymer, konstgjorda färger, mineraloljor, sulfater och har aldrig testats på djur.

Behandlingar

Microdermabrasion + Hydrojellymask 60min

Microdermabrasion som kombinerar en försiktig slipning av hudytan med hjälp av laserskurna diamanter och rengöring med vakuum. Behandlingen avlägsnar effektivt döda hudceller och syresätter huden, vilket ger huden ett friskare och sundare utseende. Cellernas ämnesomsättning ökar vilket genererar till bättre cellmognad och friskare celler. Det är en kontrollerad, säker och mild metod som passar de flesta hudtyper/tillstånd. Huden blir sammetslen och får fin lyster.

Efter peelingen appliceras en Hydrojelly mask anpassad för din hudtyp. Hydrojelly masks från Esthemax är en ny generation av avskalningsmasker. Hydrojelly innehåller elektrolyter och består huvudsakligen av utvalda alger. Maskerna skapar en vakumliknande tätning så att näringsämnena tränger lättare in i huden. Detta möjliggör en djupare och fullständig absorption av de näringslika ingredienserna.

Red carpet 75 min

En resultatinriktad kombinationsbehandling där flera tekniker används för att stimulera och aktivera huden på bästa sätt. Resultatet är en mjukare, slätare, renare och mer välmående hud med en glödande lyster redan efter första behandlingen. Denna behandling passar utmärkt till alla hudtyper och åldrar.

I behandlingen ingår:

Microdermabrasion som kombinerar en försiktig slipning av hudytan med hjälp av laserskurna diamanter och rengöring med vakuum. Direkt efter behandlingen är huden mjukare, slätare, renare och har framför allt en fantastisk lyster.

Radiofrekvens och elektroporation som stramar upp huden och driver näringsämnen till djupare hudlager. Detta ger ökat näringsupptag och ökad cirkulation. Dessutom stimulerar blå och röd LED flera viktiga funktioner i hudens celler.

Kontraindikationer: epilepsi, pacemaker, cancer, virala skador; herpes simplex, bältros, exem eller seborrheisk dermatit.

Konsultation

Har du ett hudproblem du vill få bukt på, bröllop på kommande eller kanske du vill hitta en helt ny hudvårdsrutin specifikt anpassad för dig? På en personlig konsultation lägger vi  upp en behandlingsplan och en kostnadsuppskattning.

PÅ EN CA 20-30 MINUTERS KONSULTATION:

  • Går vi igenom hudens kondition, målet du vill uppnå och vilka eventuella hudproblem du önskar att få bukt med.
  • Vi går igenom en skräddarsydd hudvårdsrutin och väljer lämpliga resultatinriktad produkter för din hudtyp och går igenom hur du använder dessa och i vilken ordning.
  • Vi rekommenderar lämpliga behandlingar från vår behandlingsmeny.