Massage

MASSAGE

60 min

En lättare helkroppsmassage med rörelser som främjar lymfsystemet. Valfri eterisk olja masseras in beroende på om du vill få hjälp mot stress, nedstämdhet, försämrat immunförsvar, försämrad matsmältning eller värk.

90min

En behandling för dig som vill bli extra bortskämd- en total drömupplevelse. Behandlingen inleds med ett skönt aromafotbad. Därefter får du en avslappnande massage för hela kroppen innan ansiktet får ett lyft i en Quick Fix ansiktsbehandling . En heltäckande behandling från topp till tå!

75min

En behandling som gör din hud härligt mjuk och återfuktad. Behandlingen inleds med torrborstning av hela kroppen och avslutas med en avslappande massage. Massageoljan väljs på plats utifrån kundens önskemål. Torrborstning stimulerar lymfsystemet, rensar slaggprodukter, reducerar celluliter, tar bort gamla hudceller, ökar blodcirkulationen och stärker immunförsvaret. Torrborstning gör även att huden tar upp mer av de närande oljorna som sedan används vid massagen.

60min

En djupt avslappnande behandling för både kropp och själ. Behandlingen görs med varma släta lavasenar och klassiska massagerörelser. Massagen hjälper till att lindra smärtor, spänningar och stress. Värmen i kombination med trycket från stenarna gör att man når längre ner i musklerna.