/NJÜ:T/

Av behandlingar som ger resultat.

Ansikts-
behandlingar

Hår-
borttagning

Elim pedicure

Fransar & bryn

Spaetikett

Vi vill bjuda er på en fantastisk salongsupplevelse. Läs därför gärna genom denna lista med saker att tänka på innan, under och efter er behandling.

INFÖR DITT BESÖK
Här kan du läsa om vad du kan förvänta dig av ditt besök hos oss, hur behandlingen kommer att gå till samt vad du själv bör tänka på under din vistelse hos oss.

ANKOMST
Kom i god tid, gärna 5-10 min före bokad tid. Då får du tid att varva ner. Försening förkortar tyvärr din behandling.

​BOKNINGAR
Gör din bokning antingen online, på salongen eller via telefon. Meddela oss även om du har någon sjukdom, allergier, är gravid eller något annat som vi bör veta inför din behandling.

AVBOKING
Ska ske senast 24h innan behandlingen, i annat fall debiteras 50% av behandlingspriset.

​HÄLSOTILLSTÅND
Vi behandlar dig när du är frisk. Om du har feber och/eller virusinfektion, eller någon annan akut sjukdom alternativt smittande hudsjukdom måste vi boka om din tid.​

BEHANDLINGSKURER
Våra hudterapeuter kan skräddarsy behandlingskurer efter dina behov och önskemål. Kontakta oss för mer information.

​GRAVIDITET
Vi erbjuder behandlingar som passar under graviditet så meddela oss om du är gravid så kan vi rekommendera dig till rätt behandling och produkt. Notera dock att vi inte utför massage under de första tre månaderna under graviditeten.

​FÖRSÄLJNINGSPRODUKTER
Vi är experter på hudvård så låt vår expertis guida dig till produkter som passar ditt hudtillstånd och önskan om resultat. Ta kontakt med någon av oss på salongen eller rådfråga din hudterapeut i samband med din behandling.

SPA ETIKETT
Vi vill alla ha en lugn, avkopplande och stressfri miljö så vänligen håll ljudnivån dämpad i salongen och behandlingsrummet. Kom ihåg att stänga av ljudet på mobilen.

BARN
Barn är välkomna i målsmans sällskap. Vår åldersgräns för behandling är 8 år. Kontakta personalen om du har frågor. Målsman ansvarar för sina barn och kom ihåg att vi strävar efter att ha en rogivande miljö på salongen.

​PRESENTKORT

Om du letar efter det perfekta presentalternativet för att fira en speciell person eller en minnesvärd händelse, som tex födelsedag, julklapp, morsdag eller examen, då är ett presentkort till Newt Skincare  en strålande idé. Presentkortet gäller på alla våra behandlingar och produkter.

Du kan köpa ett fysiskt presentkort i butik, digitalt via hemsidan eller via mail. Presentkortet är giltigt 6 månader från inköpsdatum Kortet kan ej lösas in mot kontanter. När giltighetsperioden har gått ut kan presentkortet inte användas vid betalning. I undantagsfall kan vi bevilja ytterligare tid till presentkortet om begäran kommer i god tid och anledningen är övertygande.

KLÄDSEL
Vid ansiktsbehandling tar du av dig på överkroppen och blir täckt med handduk och täcke. Vid kroppsbehandling tar du av alla kläder förutom underkläder. Handdukstekniken som vi använder innebär att bara den kroppsdel vi arbetar på inte är täckt av handduk, resten av kroppen är alltid täckt.

VÄRDESAKER
Vi ansvarar inte för förlust eller skada på dina personliga värdesaker.​

NOTERA
Vi har öppet enligt tidsbokning och betjänar flexibelt måndag till fredag kl 10-18.00. Vi vill erbjuda var och en av våra kunder en lugn och avslappnande behandlingsupplevelse, med respekt för den reserverade tiden. Medan massage- och ansiktsbehandlingar pågår håller vi ytterdörren låst. Ett uppskattat koncept för harmoni och närvaro. Om du tänker komma för produkt- eller presentkortsshopping och vill säkerställa att du får personlig service kan du boka din egen shoppingtid från onlinebokning när det passar dig bäst. Du är varmt välkommen!