ELIM Pedicure

75min

Elim är en lyxig och avkopplande SPA pedikyr med toppmoderna ingredienser av medicinsk kvalitet. Systemet har 9 grundläggande steg och garanterar längre hållbarhet på resultatet.

Vi vårdar enbart friska fötter. En medicinsk fotvårdare rekommenderas om du har större problem (vårtor, liktornar, svamp m.m)

Add on lackning av naglar. Du får nagellacket med dig hem. 5 €

Alkalisk peeling för förhårdnader. Hudens pH ändras och vätskan bryter ner proteinbindningar som binder samman de döda cellerna i huden. Vätskan verkar i ca 10min. När dina 10min är slut börjar borttagningsprocessen med en skrapa och en pimpsten. Skrapan tar bort det mesta medan pimpstenen skonsamt polerar med ett minimalt tryck.

Efter peelingen applicerar vi en pH neutraliserande vätska på huden. Detta är ett viktigt steg eftersom det återbalanserar pH och hjälper till att bibehålla mjuka fötter efter behandlingen. Neutraliseraren innehåller citronsyra och aloe vera.

Syrepeeling för fötterna. Innehåller mjölksyra, glykolsyra och Jojoba. Peelingen exfolierar och återfuktar varsamt fötterna och lämnar dem mjuka och lena.

En djuprengörande lermask designad för att avgifta, rena, skydda och återfukta. Innehåller Vulkan- aska, honung, Macaroot, Arnica och ingefära.

Ett antiseptiskt badsalt som är formulerat för att motverka svampproblem och bakterier. Nyckelingredienserna är Tea Tree, Rosmarin, och Geranium.

En återfuktande fotkräm som bibehåller fukten i hyn och behandlar effektivt torra och spruckna hälar.

Antibakteriell nagelbandsolja med en blandning av 10 olika oljor

Vi avslutar din behandling med en sprits av guldshimmer! Denna underbara torrolja doftar absolut gudomligt!

Behandlingen innehåller ett antiseptiskt och uppmjukande fotbad,  borttagning av förhårdnader med en alkalisk peeling, neutralisering, AHA- syrepeeling, nagelvård, fotmask och en skön fotmassage. Behandlingen avslutas med guldshimmer torrolja.

Alla produkter vi använder säljs på Newt Skincare.