Vita-Botanical Mela-Fade Serum System A+B

104,00 

Ihon hyperpigmentaatiot eli pigmenttiläiskät ovat yleinen kosmeettinen iho- ongelma. Mela-Prep Lotion –hoitoneste sisältää sekoituksen aktiiviainesosia, jotka voivat auttaa vähentämään tyrosinaasi-entsyymin toimintaa ja estämään melaniinin kulkeutumista soluihin. Tuloksena pigmenttiläiskät kirkastuvat ja epätasainen ihonväri tasoittuu.

Kuvaus

  • Biobenefity-uute suojaa ihoa valovanhenemiselta ja pigmenttimuutoksilta. Princess Care suojaa valovanhenemiselta ja vähentää ikäläiskiä. AHA-hapot, kuten maitohappo kirkastaa maksa- ja pigmenttiläiskiä. Panthenoli on välttämätön epiteelin normaalille toiminnalle sen kosteuttavien ja tulehdusta estävien ominaisuuksien takia. Alpiniawhite estää tyrosinaasi-entsyymin toimintaa ja näin melaniinin tuotantoa. Clairju estää melanosomien kulkeutumisen keratinosyytteihin. Neem Leaf Liquid B ja Sakura Extract B –uutteet auttavat estämään melaniinin tuotantoa. Honeybush –teeuute on tehokas antioksidantti suojaamaan ihoa UV- vaurioilta.

 

Kenelle tuote sopii: Ihon UV-vauriot, pigmenttiläiskät ja epätasainen ihonväri.

 

Pakkaus:2 x 30 ml:n ilmatiivistä pumppupulloa samassa pakkauksessa

 

Käyttöohje:

  1. Esipuhdista, puhdista ja pyyhi iho kasvovedellä.
  2. Levitä Mela-Prep Lotion sormenpäillä tummentuneille alueille aamuin illoin. Sekoita sama määrä Serum A:ta ja B:tä kämmenellä ja levitä pigmenttiläiskille. Kosmeettinen neulaus edesauttaa aineiden imeytymistä ennen levitystä. Lopuksi levitä Intense C-Boost ohueksi kerrokseksi koko kasvoille tai paikallisesti ennen A- vitamiinivoidetta. Muista aurinkosuoja!
  3. Käytetään aamuin illoin.

 

Lisätiedot

Förpackning

30ml

Käyttöaika:

Käytä 10–12 viikon kuluessa avaamisesta.

Huom!

Enivron tuotteet sisältävät erittäin tehokkaita ja aktiivisia ainesosia, näin ollen haluamme varmistua, että saat käyttöösi sinulle sopivimmat Environ-tuotteet. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse: info@newtskincare.fi, niin katsomme sinun ihollesi sopivat tuotteet.

Vaikuttavat aineet

Panthenol
Alpinia Katsumadai (Ginger Lilies) Seed Extract (AlpiniaWhite)
Hydolyzed Prunus Domestica (Plum) (Clairju)
Melia Azadirachta (Neem) Leaf Extract (Neem Liquid B)
Prunus Yedeonsis (Yoshino Cherry) Leaf Extract (Sakura Extract B)
Cyclopia Intermedia (Honeybush) Leaf/Stem Extract, Cyclopia Maculata(Honeybush) Leaf/Stem Extract, Cyclopia, Subternata (Honeybush) Leaf/Stem Extract (Honeybush Extract)