HA Intensive Hydrating Serum

92,50 

HA auttaa vähentämään ihon kuivumisen ja yleisen ikääntymisen aiheuttamia ryppyjä. Tämä kevyt geeli kosteuttaa erityisen tehokkaasti kuivaa, pinnasta hienoisesti rypistynyttä ja aurinkovaurioista ihoa. Tuote kehitettiin vaihtoehdoksi hyaluronihappoinjektioille lisäämään dermiksen volyymiä ja näin vähentämään ryppyjä.

Categories ,

Kuvaus

  • Pienimolekyylistä (LMW) Sodium Hyaluronic Acid Solution -hyaluronihappoa esiintyy kaikissa elävissä olennoissa. Se pystyy sitomaan jopa 1000 kertaa painonsa verran vettä ja sen vähenemisen tiedetään olevan merkittävä osa ihon vanhenemisprosessia.
  • Hyaluronihappo auttaa vähentämään ihon kuivumisen ja yleisen ikääntymisen aiheuttamia ryppyjä.

 

Käyttökohde: Kasvot, kaula ja dekoltee. Kuivalle iholle, hienoille rypyille ja aurinkovaurioiselle iholle. Suunniteltu käytettäväksi Cosmetic Focus- CIT™:in tai Roll-CIT™:in kanssa. Jo muutaman päivän käytön jälkeen iho näyttää huomattavasti kosteammalta ja tuntuu täyteläisemmältä.

Käyttöohje:

  1. Esipuhdista, puhdista ja pyyhi iho kasvovedellä.
  2. Käsittele iho Focus-CIT™:llä tai Roll-CIT™:llä 3-5 minuutin ajan alue kerrallaan ja levitä seerumi koko kasvoille.
  3. Odota hetki geelin kuivumista ja lisää sen jälkeen Environ-vitamiinivoide.
  4. Käytä aamuin illoin. 2-3 viikon käytön jälkeen Focus Hydrating Serum voidaan sekoittaa vitamiinivoiteen kanssa ja levittää iholle sekoituksena. Käytä vain ohjeen mukaan.

Lisätiedot

Förpackning

30ml

Käyttöaika

Käytä 10–12 viikon kuluessa avaamisesta.

Huom!

Enivron tuotteet sisältävät erittäin tehokkaita ja aktiivisia ainesosia, näin ollen haluamme varmistua, että saat käyttöösi sinulle sopivimmat Environ-tuotteet. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse: info@newtskincare.fi, niin katsomme sinun ihollesi sopivat tuotteet.

Vaikuttavat aineet

LMW (Low Molecular Weight) Sodium Hyaluronate
Glycerin