Om

NEWT

Nj:üt Skincare erbjuder avancerade och avslappnande skönhetsbehandlingar med högkvalitativa produkter i en harmonisk och vacker miljö.

NEWT

Upplevelse och resultat =
perfekt kombination

Vårt fokus ligger på resultat och avkoppling. Hos oss får du koppla av i något av våra mysiga behandlingsrum och njuta av en stund som bara är din. Din trivsel är av högsta prioritet och vi ser till att du står i centrum genom hela behandlingen i en avslappnande och trygg omgivning.

​Vi älskar vårt arbete och gör alltid vårt yttersta att du som kund ska känna dig välkommen och varmt omhändertagen.​

Vi behandlar med kunskap och stort hjärta

Team NEWT

Linda Österberg

Jag heter Linda Österberg och är kvinnan bakom och ägare till skönhetssalongen Newt Skincare.

År 2016 blev jag klar med mina studier till SKY kosmetolog och har sedan dess verkat inom branschen. Rätt så snabbt planterades ett frö i mig och en stark vision om att en dag få öppna en alldeles egen salong. Hösten 2019 blev mina drömmar verklighet när jag slog upp dörrarna till Newt Skincare. Newts filosofi är att erbjuda de bästa behandlingarna och produkterna i en varm, harmonisk och stressfri miljö var kunderna trivs. 

Att få jobba som kosmetolog och driva företag är min stora passion i livet. 

Som kosmetolog vill jag erbjuda alla mina kunder en fin helhetsupplevelse och få dem att känna sig trygga och avslappnade i mina händer. I min yrkesroll vill jag vara lugn, empatisk och noggrann. Jag vill dela med mig kunskap om hur viktigt det är att vårda sin hud och vilka fantastiska resultat man kan få med behandlingar och  rätt hudvård kombinerat med en hälsosam livsstil.

Jag pratar finska, svenska och engelska.

Lina Rosengård

Mitt namn är Lina Rosengård och jag är Newt Skincares nya kosmetolog. Jag är 29 år och bor i Vasa. Jag blev färdig kosmetolog 2016. Efter kosmetologexamen flyttade jag till Stockholm där jag jobbade några år som kosmetolog och försäljare av hudvård och make up samt som flygvärdinna på SAS. Jag är numera bosatt i Vasa igen och är väldigt glad att få börja jobba på Newt Skincare med det jag brinner för, nämligen hudvård.

Mitt stora intresse är allt som har med skönhet och hälsa att göra. Jag trivs på gymmet och att få umgås med nära och kära och min hund.
Av mig kan man förvänta sig ett proffesionellt bemötande och jag vill att kunden ska känna sig avslappnad och omhändertagen. För mig är det viktigt att ge bästa möjliga service.
Jag pratar svenska, engelska och gör mitt bästa på finska. 

Natalie Sundsten

Mitt namn är Natalie Sundsten och jag jobbar som kosmetolog på Newt Skincare. Jag är uppväxt i Vörå men bor numera i Vasa. På min fritid tävlingsdansar jag i en gymnastikdansstil kallad discodans och beroende på årstid så trivs jag bäst på villan eller i slalombacken.

Efter min kosmetolog examen från Vamia år 2019 så har jag jobbat inom branschen och ständigt utvecklat mina kunskaper inom hudvård. Hudvård är min stora passion och i mitt arbete vill jag vara lugn och harmonisk samtidigt som jag är noggrann och effektiv.

Ett professionellt bemötande och en trygg upplevelse kan förväntas ifrån mig. Jag talar svenska, engelska och finska.

Ny produktserie